Professionele
webhosting
vanaf domeinnamen registreren hosting1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

De .COM domeinnaam
De .COM domeinnaam kennen we natuurlijk vooral vanuit Amerika, aangezien iedere website er daar gebruik van maakt. Het is in de loop der tijd als het ware de internationale domeinnaam geworden, waarmee u de mogelijkheid heeft om heel de wereld aan te spreken. Een .COM domeinnaam brengt iets meer kosten met zich mee dan de .NL domeinnaam, maar is essentieel wanneer u ook over de grens zaken wilt doen. Daarnaast is het vaak verstandig om meerdere extensies te registreren, zodat niemand anders een vergelijkbare naam kan registreren door een andere extensie te gebruiken.


.COM domeinnaam met of zonder hosting


U kunt een .COM domeinnaam met of zonder hosting registeren. Indien u ook direct de hosting bestelt sluit u als het ware het complete pakket af. U kunt op die manier direct gaan bouwen aan uw website. Uiteraard kunt u kiezen uit een van de verschillende hosting pakketten, om er op die manier voor te zorgen dat uw pakket goed aansluit bij uw persoonlijke wensen met betrekking tot de website. Aan de andere kant kunt u de .COM domeinnaam ook zonder hosting registreren en kunt u profiteren van extra's als gratis websiteforwarding en gratis emailforwarding.


.COM domeinnaam met emailadressen


Zodra u een .COM domeinnaam registreert ontvangt u daarmee ook direct de mogelijkheid om een emailaccount aan te maken op basis van dat adres. Indien u www.eigen-domein.com registreert kunt u emails sturen vanaf elk willekeurig emailadres dat zal eindigen op @eigen-domein.com. Uiteraard bepaalt u zelf wat er in plaats van Eigen Domein komt te staan. Zo zorgt u er met uw eigen domein voor dat u bijvoorbeeld met behulp van een betrouwbaar emailadres kunt malen. De .COM domeinnaam zorgt ervoor dat u niet langer afhankelijk bent van de gratis emailaanbieders als Gmail en Hotmail die we allemaal kennen.


Controleer Domeinnaam

Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 


LiveZilla Live Chat Software