Professionele
webhosting
vanaf domeinnamen registreren hosting1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

De .BE domeinnaam
De .BE domeinnaam is het meest gebruikelijk in België, aangezien BE staat voor de landcode van België. Met behulp van een dergelijke domeinnaam zorgt u er eenvoudig voor dat u aan vertrouwen kunt winnen bij de Belgische internetgebruikers. Daarnaast sluit de extensie over het algemeen uitstekend aan bij de rest van de domeinnaam die u kiest, aangezien dat waarschijnlijk ook in het Vlaams of Waals zal zijn. De .BE domeinnaam is wat dat betreft een uitstekende keuze wanneer u actief bent in België en het (nog) niet direct over de grens wenst te zoeken.


.BE domeinnaam met of zonder hosting


U kunt de .BE domeinnaam met of zonder hosting bestellen, waardoor u de mogelijkheid heeft voor het complete pakket te kiezen, of aan de andere kant toch te profiteren van een aantal extra's. Als u ervoor kiest de hosting niet direct mee te bestellen kunt u namelijk gratis gebruik maken van emailforwarding en websiteforwarding. Aan de andere kant kunt u ervoor kiezen om de hosting direct mee te bestellen en zo te kunnen starten met de bouw van uw website. U kunt kiezen uit een van onze aantrekkelijke hosting pakketten, om optimaal gebruik te gaan maken van uw .BE domeinnaam.


.BE domeinnaam registreren


U kunt uw .BE domeinnaam direct bij ons registreren, nadat u eerst heeft gecontroleerd of de door u gewenste naam nog beschikbaar is. U kunt dat doen op onze WHOIS pagina, waar we u graag aangeven welke domeinnamen er nog vrij zijn. Zodra uw naam inderdaad nog vrij is kunt u het domein direct registreren en het op die manier op uw naam laten zetten. Wij zorgen ervoor dat u er zo snel mogelijk mee aan de slag kunt. Zo kunt u uw .BE domeinnaam op een eenvoudige manier vast laten leggen en er vervolgens gebruik van gaan maken.


Controleer Domeinnaam

Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 


LiveZilla Live Chat Software