Professionele
webhosting
vanaf domeinnamen registreren hosting1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

De .NL domeinnaam
Met een .NL domeinnaam zorgt u voor een typisch Nederlandse website, waardoor u al direct vertrouwen wekt bij Nederlandse bezoekers. Bovendien sluit een dergelijke extensie vaak uitstekend aan bij de domeinnaam zelf die u kiest. De .NL domeinnaam die u registreert is als het ware het adres op internet waar uw website zich bevindt, zodat bezoekers dit desgewenst terug kunnen vinden. Achter de domeinnaam gaat een IP-adres schuil, maar de naam maakt het een stuk gemakkelijker een merknaam of bedrijfsnaam op te bouwen.


.NL domeinnaam met of zonder hosting


U kunt de .NL domeinnaam met of zonder hosting registreren, waardoor de keuze wat dat betreft helemaal bij u ligt. Wanneer u er geen hosting pakket bij neemt kunt u gedurende het eerste jaar wel profiteren van extra's als websiteforwarding en emailforwarding, waardoor u ook in dat geval profiteert van een compleet pakket. Aan de andere kant kunt u ervoor kiezen om ook direct hosting af te nemen en er zo voor te zorgen dat bezoekers uw website ook daadwerkelijk kunnen bereiken. De .NL domeinnaam zal er in ieder geval voor zorgen dat uw eigen plaats op het internet wordt vastgelegd.


.NL domeinnaam controleren


U kunt uw .NL domeinnaam hier direct controleren, om te bekijken of deze nog vrij is. Als dat zo is kunt u de naam meteen vast laten leggen. In het geval van een bezette domeinnaam helpen we u graag met het vinden van een geschikt alternatief voor uw website. Wij zijn een .nl registrar en zijn als zodanig gemachtigd om de domeinnamen officieel te registreren, waardoor u er na aankoop ook direct gebruik van kunt gaan maken. Het .NL domeinnaam is na betaling direct van u, waardoor u meteen kunt starten met het opbouwen van uw website.


Controleer Domeinnaam

Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 


LiveZilla Live Chat Software