Professionele
webhosting
vanaf directadmin cp1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

Wat is DirectAdmin ?

DirectAdmin is vooral een controlepaneel, maar is op een heel gebruiksvriendelijke manier voor u ontworpen. Zo heeft u de beschikking over een aantal zeer krachtige modules, maar betekent dat aan de andere kant niet dat u er niet op een eenvoudige manier mee kunt werken. DirectAdmin valt bovendien gewoon vanuit uw browser te gebruiken, waardoor het niet nodig is om kennis te hebben van Unix/Linux. Wat dat betreft is het controlepaneel voor iedereen geschikt en maakt het beheer mogelijk dat vanuit een centrale plaats geregeld kan worden, zonder daarvoor over veel technische kennis te beschikken.


Mogelijkheden van DirectAdmin


DirectAdmin biedt u een groot aantal verschillende mogelijkheden, die u via de diverse submenu's kunt vinden. Zo heeft u de mogelijkheid om uw email in te stellen, maar kunt u er daarnaast ook voor kiezen om een SSL-certificaat te koppelen. Verder kunt u statistieken opvragen en heeft u natuurlijk de mogelijkheid om een back-up te maken van uw data. Verder kunt u ook MySQL databases toevoegen en kunt u bepaalde delen van uw website beveiligen. Tenslotte kunt u met DirectAdmin kiezen voor de eenvoudige installatie van software via Installatron, waardoor het u alleen nog maar gemakkelijker gemaakt wordt.


DirectAdmin demo


Bent u benieuwd hoe DirectAdmin werkt, maar heeft u niet de beschikking over een eigen hosting pakket? Dan kunt u gebruik maken van deze demo. De demo werkt helaas alleen in het Engels, maar het geeft u een mooi overzicht van de verschillende mogelijkheden en de lay-out van de software. Indien u een hosting pakket afneemt ontvangt u van ons de Nederlandse versie en zal het dus alleen nog maar gemakkelijker worden om ermee te werken. Wat dat betreft biedt DirectAdmin u uitstekende mogelijkheden en kunt u dat zelf gaan ervaren door gewoon eens aan de slag te gaan met deze demo (inloggen met User: demo_user en Password: demo).

LiveZilla Live Chat Software