Professionele
webhosting
vanaf euro1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

Een BE domein registreren
Een BE domein registreren kan door iedereen, zowel zakelijke als particulier. Met de registratie van uw be domein zorgt u voor een typisch Nederlandse website, waardoor u al direct vertrouwen wekt bij Nederlandse bezoekers. Het geregistreerde BE domein is als het ware het adres op internet waar uw website zich bevindt, bezoekers kunnen u daardoor eenvoudig terug vinden.


BE domein registreren met of zonder hosting


Uiteraard kunt u het BE domein met of zonder hosting registreren, de keuze wat dat betreft ligt helemaal bij u. Wanneer u nog geen hosting pakket nodig heeft is het uiteraard wel mogelijk te profiteren van extra's als websiteforwarding en emailforwarding, waardoor u ook in dat geval profiteert van een compleet pakket. Mocht u toch kiezen voor webhosting dan heeft EIGEN-DOMEIN een ruime keuze aan pakketten voor u, kijk op ons pakket overzicht.


BE domein controleren


U kunt uw BE domein hier direct controleren op beschikbaarheid. Als dat zo is kunt u de naam direct vast leggen. In het geval van een bezette domeinnaam helpen we u graag met het vinden van een geschikt alternatief voor uw website. Wij zijn een .be registrar en zijn als zodanig gemachtigd om de domeinnamen officieel te registreren, waardoor u er na aankoop ook direct gebruik van kunt gaan maken. Het BE domein is na betaling direct van u.


Controleer Domein

Typ gewenste domein (zonder www.) of keyword

 


LiveZilla Live Chat Software