Professionele
webhosting
vanaf domeinnamen registreren hosting1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info
 Bij nieuwe klanten zal de bestelling handmatig worden gecontroleerd en behouden wij ons het recht voor pas te leveren na ontvangst van de betaling.
 Vermelde prijzen zijn per maand en excl. BTW, jaarlijkse facturering.

Het Domein Hosting ACTIE Pakket
Het ACTIE Pakket is slechts tijdelijk beschikbaar en is voor zowel bedrijven als particulieren.

Zoals de naam al aangeeft gaat het om een speciaal pakket dat enkele malen per jaar gedurende een korte periode aangeboden wordt.

Met het ACTIEPAKKET zorgt u voor een uitstekende zichtbaarheid op het internet, terwijl u aan de andere kant profiteert van een zeer scherpe prijs en gratis domeinnaam. U kiest al vanaf een paar euro per maand voor onze professionele hosting. Het ACTIEPAKKET is wat dat betreft een prima keuze wanneer u een eigen website op wilt gaan zetten. U profiteert van professionele mogelijkheden, die u uiteraard netjes in proportie aan worden geboden, zodat de kosten in ieder geval laag zullen blijven.

Binnen het ACTIEPAKKET krijgt u de beschikking over 350MB aan webruimte en 7,5GB per maand aan dataverkeer. Dat is meer dan voldoende om een riante website op te bouwen en ervoor te zorgen dat uw bezoekers u dag en nacht kunnen bezoeken. Verder krijgt u de beschikking over 25 e-mailaccounts, waardoor u desgewenst samen het beheer van de website kunt voeren. Ook zijn er 3 database inbegrepen bij het pakket en kunt u een autoresponder of een vakantiebericht activeren. U kiest met het ACTEPAKKET voor een uitstekende hosting met professionele mogelijkheden, terwijl u aan de andere kant minder dan een paar euro per maand betaalt.

Daarnaast nog eens 100% korting op de populaire (domeinnaam) TLD's*, inderdaad uw 1ste domeinnaam is gedurende de looptijd geheel GRATIS!

* populaire TLD's als .NL, .BE, .EU, .COM, .NET, .ORG
ACTIEPAKKET is ook alleen geldig in combinatie met een nieuw of te verhuizen domeinnaam.
domeinnaam hosting actie, webhosting actie
Failover & Storage

Het Storage platform is uitgerust met High Performance SAS RAID 6 waarbij meerdere schijven tegelijkertijd uit kunnen vallen zonder het verlies van data of snelheid. Het systeem beschermt gegevens vele malen beter dan traditionele RAID met één parity schijf.

Failover bestaat uit het weggeschreven van configuratiebestanden naar een tweede server en de klanten data naar een ander datacentre.
Zo kunnen we bij incidenten alle kanten op.


Controleer Domeinnaam
Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 


Waarom ?

Uw website in professionele handen

Wij bieden een zeer hoge kwaliteit webhosting tegen een scherp tarief.Klantervaringen

Klanten beoordelen EIGEN-DOMEIN met 5 van 5 sterren, gebaseerd op 51 reviews.
              5 sterren

"Prettige samenwerking en goede service." ~ T. Weesie, Baarn
LiveZilla Live Chat Software